Arne Jacobsen · Biografi

Arne Jacobsen mesterværk – AJ lamper:

AJ-vedhængslampen designet af Arne Jacobsen blev udvalgt som det bedste belysningsdesign og tilføjet til drømmesymbolets samlingsliste for sit simple og innovative design. Dette ikoniske design af dette vedhængslys kan let genkendes på grund af dets ikoniske form og det er attraktivt og acceptabelt praktisk design. Dette design fungerer faktisk godt og holder længe på grund af dets byggekvalitet, og du kan købe uden kompromis. Arne Jacobsen lamper kan findes på https://da.122design.com/collections/arne-jacobsen-lamper eller andre hjemmesider, og designet er faktisk ret interessant og cool, som alle ønsker at nyde ved at skabe et varmt miljø i deres hjem. Det er faktisk designet til spisebord hængende at spise uden blænding eller ubehag. Dette giver en ordentlig flatterende lystone. Dyrklasserne er blå og røde farver spiller den største rolle i opnåelsen af ​​det blændfrie belysningssystem. Dette spektrum af lys er mindre følsomt for øjnene og giver den varme følelse. Dette fantastiske design blev oprettet i 1958 og endda afgjort i dag på grund af dets moderne design, som han lavede. Dette vidunderlige design blev oprindeligt skabt langt tilbage i 1958 og ser ud som frisk og moderne for i dag også. Denne moderne lysarmatur er vel detaljeret og endda håndlavet rekreation af AJ væglampen. Denne AJ-lampe, der også er designet af Arne Jacobsen, er nu anerkendt som den første lysarkitekt.

AJ
Det var faktisk designet med 72 blade, som skal placeres på de 12 stålbuer. Denne smukke armatur belyser dine rum med diffust lys i et meget smukt og unikt mønster, der viser denne armatur som en kunst. Hver række af denne armatur er designet med seks håndledede laserskærede blade. Første fire rækker er store i dimensioner, og de næste er med forskellige dimensioner. Der er totalt 66 lucent som blade er designet i dette lys, der udfolder artiskok formularen, og det optager perfekt lyset indvendigt og jævnt lyser ind i dit værelse. Hvert blad diffunderer faktisk kilden til direkte lys og virker som diffust lys med den indirekte glød.

Hvordan denne lampe giver varmt lys?

Ingen anden lysekrone blev designet med denne perfektitet, og denne vedhængslampe er meget behagelig. Denne pendant lys er faktisk en gulvlampe version og det er anerkendt over hele verden som en moderne unik lampe armatur. Der er totalt 11 individuelle blade arrangeret i en række, som faktisk strækker sig fra toppen til bunden af ​​armaturet. Seks lysdiffuserende lysblade er der på række med alternativt arrangement placeret i modsætning til det forrige lag, der skjuler direktelyset.

Gulvlampe

Særlige egenskaber ved denne lampe:

Lyskilden blev fastgjort i midten af ​​lampen, og den omfatter en laserskæret blade. Lampens midterområde er lavet med det reflekterende område med kulstofstål. Oxidationsfarvet proces bruges til at opnå den designede og forventede tone. Disse vedhængslys kan tilpasses til enhver længde som dit ønske. Denne lampe er faktisk en moderne lysarmatur, som alle elsker at lave. Denne designer lampe opfylder alle arkitektoniske specifikationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *