Biografi · Poul Henningsen

Poul Henningsen Biografi

Poul Henningsen var ophavsmand til PH-lamperne, da han tænkte på lysets betydning i hjemmet og deres forhold til indretningen. På grund af denne tankegang startede han sin uddannelse i stil og design af bygninger, men han var mest interesseret i mobillysene, og mange af hans teorier er baseret på den nuværende markedsplads. Poul Henningsen er den mest kendte for sine belysningsartikler og resultatet fra hans attraktion med den elektriske lyspære. I år 1925 har en af ​​disse armaturer af lyspæren vundet første pris til den moderne belysning ved den internationale udstilling af den dekorative kunst, der blev udført i Paris.

Danmark

Da teknologien ændrede sig i den lille danske by, krævede henningsen at rekonstruere den bløde gasbelysning med sine elektriske armaturer, der består af de koncentriske tier o de reflekterende malede metalbånd. Dette fik ham til at udvikle det nye ikoniske Poul Henningsen lamper design baseret på den videnskabelige analyse af en lampe skygge funktioner. Hovedmålene med PH-lamperne er at give jævn fordeling af lys og reduktion af blændingen i alle størrelseslygter. Der er mange PH-lamper, der er tilgængelige på markedet og lavet til at rumme på de forskellige rum og funktioner.

Design fakta af Poul Henningsen og hans PH lamper

Poul Henningsen var den danske designer, der er en verdenskendt person for sine funktionelle og smukke PH-lamper. Han var det uægte barn hos den berømte danske forfatter Agnes Henningsen, som også er en feministisk aktivist. Alle Poul Henningsen lamperne er designet til at bryde og filtrere lyset på en behagelig måde, hvor kronhjertet og PH5 er hans mest berømte design af lysene. Følgende er nogle af de vanvittige fakta for at udvikle Poul Henningsen Lampen, og de er.

• Han udviklede de berømte tre skærme lys på grund af sin mors klage over det hårde elektriske lys.
• Efter kritisk kritik af det hårde elektrisk lys og han blev tvunget til at udvikle den nye slags lampe kaldet Poul henningsen lampen.
• Lampen han designede var kendt for sin kvalitet og designen med lysarmaturer og det spiller en vigtig rolle for interiørdesign.

Poul H.

Den elektriske pære var en meget opfindsomhed ved forrige århundredes skift, så det gjorde ham til at forstå folks vanskeligheder med at tilpasse gløden på petroleum, gaslampe eller det hårde lys. Poul Henningsen lampen ligner den originale tre skærmlampe, som han designet til sin mor. Lampen er lavet til at være nyttig for os på mange måder, og den er tilgængelig i forskellige slags som bordlampe, væghængende lys og tætningslys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *